Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@dierensnackbox.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina
 • Paardenlong 100 gram

  Een paardenlong, 100 gram zwaar, is bestelbaar bij dierensnackbox.nl; het is een zachte kauwsnack voor de hond. Paardenvlees is anders dan alle andere soorten en daarom een welkome afwisseling van uw trouwe viervoeter. Paardenvlees bevat bijzonder veel ijzer, omega 3, B-vitaminen en belangrijke eiwitten. Daarnaast is paardenvlees absoluut niet vet en bovendien hypo-allergeen. Bestel daarom per stuk, zoveel als je wilt, via dierensnackbox.nl, voor 15.00 besteld, morgen bezorgd!

  Meer Informatie
 • Paardenbeen per stuk

  Ja, je leest het goed, paardensnacks voor je viervoeter bestaat, het is zelfs heel gezond. Juist paardenvlees bevat bijzonder veel ijzer en andere belangrijke stoffen zoals B vitaminen en is net als alle andere snacks van dierensnackbox.nl volledig natuurlijk samengesteld. Daarom is deze snack bij uitstek geschikt voor de allergische hond. Op het been kan de hond naar hartelust kauwen en de gebitsconditie verbeteren. Daarom, bestel voor 15.00 uur zodat het morgen in huis is!

  Meer Informatie
 • Paardendino per stuk

  Als er een soort vlees is voor de hond waardoor deze zeker niet zal aankomen, dan is het paardenvlees. Bij dierensnackbox.nl hebben we daarop diverse varianten, een ervan is de paardendino. Dit is een paardenbot die nog stukjes vlees bevat, boordevol vitaminen en bouwstoffen. Wat je gewend bent van dierensnackbox.nl geldt ook voor dit product, natuurlijke ingedrienten en vers. Bestellen is gemakkelijk en bezorgen gebeurt de volgende dag al!

  Meer Informatie
 • Paardenstaart per stuk

  Weer eens iets anders! Onbekend maakt onbemind, vandaar deze uitleg. Dierensnackbox.nl verkoopt alleen gezonde, natuurlijke en verantwoorde snacks voor de viervoeter. Deze is op natuurlijke wijze gedroogd en zonder ongezonde toevoegingen. Een aantrekkelijke geur en een goede inhoud maakt het een lekkernij voor elke hond. Paardenvlees is volkomen veilig, in alle opzichten, ook voor de eventuele allergische hond. Bestel daarom vandaag nog voor 15.00 uur een voorraad, deze wordt morgen keurig afgeleverd!

  Meer Informatie
 • Paardenvang circa 500 gram

  Misschien een onbekende snack. Toch is paardenvang verkrijgbaar bij dierensnackbox.nl om diverse redenen. De ‘vang’ is het ribstuk van het paard, bestaande uit bot, kraakbeen en vlees. Echt een perfecte beloning of zoethouder voor de hond. Met paardenvlees hoef je niet te vrezen voor overgewicht (het is mager) en allergieen. De prijs voor de paardenvang is per stuk, hoe groter de bestelling, hoe hoger de korting. Kijk daarom vlug en besteld voor 15.00 uur!

  Meer Informatie

per pagina