Ben je op zoek naar een krabpaal voor jouw kat(ten)? Online vind je een leuk aanbod met verschillende krabpalen voor diverse kattensoorten. Je kiest natuurlijk een krabpaal uit die jij leuk vindt, maar je dient ook een krabpaal te kiezen die bij jouw kat past. Wanneer je een grotere of zwaardere kat hebt is een grote, stevige krabpaal geschikt voor je kat. Heb je een kleine kitten dan kan een klein krabpaaltje ook geschikt zijn.

Wanneer je op zoek gaat naar een krabpaal moet je dus op meerdere dingen letten. Allereerst moet de krabpaal geschikt zijn voor je kat. Let goed op de afmetingen en de kwaliteit van de krabpaal. Ook kun je kijken naar de mogelijkheden die de krabpaal biedt. Heb jij een kat die graag speelt dan is een krabpaal met speelmogelijkheden natuurlijk ideaal. Heb je een kat die juist graag relaxt en slaapt dan is een krabpaal met slaaphuisjes, ligplaatsen of hangmatten geschikter. Bekijk dus goed de mogelijkheden die de krabpaal biedt.

Daarnaast kun je een krabpaal ook kiezen op basis van de look. Denk aan de kleur, het model en het materiaal. Heb je een mooie hoek vrij in huis waar je  de krabpaal graag wilt neerzetten? Kijk dan naar speciale hoek krabpalen. Er zijn heel veel leuke modellen verkrijgbaar waar niet alleen je kat erg blij van wordt, maar jij ook! Het dient dan niet alleen als krabmeubel voor je kat, maar ook als decoratie in huis! Mooi meegenomen, toch!

Heb je meerdere katten in huis? Dan heb je misschien ook meerdere krabpalen nodig. Ga voor de stevigere modellen. Wanneer er namelijk meerdere katten op dezelfde krabpaal zitten en spelen dient deze wel stabiel te zijn. Je wilt natuurlijk graag dat de krabpaal een lange tijd mee gaat en dat je niet na een paar weken alweer op zoek moet naar een andere.