Besluit je een kat in huis te halen, dan is het ook verstandig om een krabpaal aan te schaffen. Katten hebben de behoefte om met hun nageltjes te krabben. Wanneer je daar geen speciaal kattenmeubel voor in huis hebt, is de kans dus groot dat je bank, tafelpoten of stoelen gebruikt wordt om aan te krabben. Daar ben je waarschijnlijk niet zo blij mee. Om dit te voorkomen is het dus zeker aan te raden om een speciale kattenpaal in huis te nemen.

Afhankelijk van je kat kun je een krabpaal aanschaffen. Heb je een kleine kitten in huis, dan is een klein krabpaaltje wellicht al voldoende. Heb jij echter grote maine coons in huis, of misschien wel meerdere katten? Dan kun je een wat grotere krabpaal kiezen met meerdere mogelijkheden en functionaliteiten voor je kat(ten).

Waar kun je een goedkope krabpaal kopen?

In speciale dierenwinkels zijn krabpalen te koop. Online is het assortiment echter vele malen groter en meestal ook nog eens voordeliger. De webshop Krabpaalwebshop.nl is een webshop met een enorm assortiment aan krabpalen. Van kleine speelmeubeltjes tot aan de grootste en meest stevige krabpalen voor katten. In deze webshop profiteer je heel vaak van leuke aanbiedingen en hoge kortingen. Ook hebben ze regelmatig een actie waarbij je korting op korting krijgt, zoals het bijvoorbeeld vaak zo is in de week voor dierendag. Een klein krabpaaltje koop je al voor slechts € 7,50, een medium krabpaal kost zo’n € 40,- en voor de grootste en meest luxe modellen betaal je zo tussen de € 100,- en € 200,-.

Kattenmeubel met extra korting?
In de sale categorie van Krabpaalwebshop vind je krabpalen met extra korting, zo vind je hier ook de kattenpalen uit de showroom, die vaak met nog eens 10% extra korting aangeboden worden. Het is zeker de moeite waard om daar zo af en toe eens tussen te kijken. Zo scoor je soms een prachtige grote krabpaal voor een leuk prijsje!